НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ ЗБІРНИК «КРИМІНАЛІСТИЧНИЙ ВІСНИК» – ПЕРЕМОЖЕЦЬ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО (НАЦІОНАЛЬНОГО) КОНКУРСУ НАУКОВИХ ТА НАВЧАЛЬНИХ ВИДАНЬ З ПРАВА, БЕЗПЕКИ ТА ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ «ЮРИДИКА» - Редакція (Криміналістичний вісник, 2024)
18 травня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулася церемонія нагородження переможців ІІ Всеукраїнського (національного) конкурсу наукових та навчальних видань з права, безпеки та євроінтеграції «Юридика».