Володимиру Миколайовичу ЧИСНІКОВУ – 75 - Редакція (Криміналістичний вісник, 2023)
Володимир Миколайович ЧИСНІКОВ, відомий український правознавець, провідний фахівець з історії професійного розшуку та криміналістики, дослідник і біограф, який своїми науковими розвідками зробив вагомий внесок у вивчення історії вітчизняної криміналістики, а також наш незмінний автор у серпні цього, 2023, року відсвяткував 75-ліття.