ДНДЕКЦ МВС УКРАЇНИ – ЧВЕРТЬ СТОЛІТТЯ - Редакція (Криміналістичний вісник, 2023)
Державному науково-дослідному експертно-криміналістичному центру Міністерства внутрішніх справ України 6 травня 2023 р. виповнилося 25 років